Čokolada – možda najfinija namirnica na svijetu omiljena je slastica gotovo svima. Čokolada se smatra i hranom bogova zbog hranjivih tvari i božanskog okusa.

Osim što je vrlo ukusna, čokolada obiluje svojstvima koja pozitivno utječu na naše zdravlje. Ona nam štiti srce, bogata je antioksidansima  i regulira šećer. Čokolada obiluje važnim mineralima za naše zdravlje, a potvrđeno je i to da je čokolada prirodni antidepresant!

U nastavku predlažemo recept za pripremu zdravih i ukusnih čoko kuglica za instant promjenu raspoloženja i dozu ukusnog zdravlja.

Za ovaj recept potrebni su sljedeći sastojci:

½ čaše kuhanih zobenih pahuljica

1 čaša mljevenih lješnjaka ili oraha

½ žlice meda ili žličica stevije

50 g kokosovg maslaca

50 g tamne čokolade

Menta u prahu, cimet

Kakao prah ili mljeveni lješnjaci za kuglice

Način pripreme:

Kuhane zobene pahuljice staviti u veću posudu. Rastopiti čokoladu i kokosov maslac. U posudu sa zobenim pahuljicama dodati med ili steviju, mljevene orahe ili lješnjake, žlicu kakaa te rastopljeni maslac i čokoladu. Po želji dodati mentu u prahu ili cimet, ali nije obavezno.  Kada dobijete izjednačenu masu, rukama oblikovati kuglice i uvaljati ih u kakao ili mljevene lješnjake.

Oblikovane kuglice ostaviti na hladnom pola sata, zatim premjestiti u staklenu posudu ili odmah poslužiti.

Dobar tek!

Što kažu o nama?

100%

Podrška

Preuzmite program mršavljenja
nakon registracije!

Javite nam se

100%

Rezultat

Svako spominjanje kontrole težine odnosi se na Herbalife Nutrition Program kontrole težine, koji između ostaloga obuhvaća uravnoteženu prehranu, redovnu tjelesnu aktivnost, primjereni dnevni unos tekućine, po potrebi korištenje dodataka prehrani i primjereno odmaranje. Rezultati će se razlikovati od osobe do osobe.

Ovaj proizvod nije namijenjen za dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili sprječavanje ni jedne bolesti

Jeste li već razgovarali s nezavisnim herbalife članom?

myfit

Iskoristite prednosti neposrednog kontakta s Nezavisnim Herbalife Članom.

Ako ste već uspostavili kontakt s Nezavisnim Herbalife Članom, svakako ostanite u kontaktu kako biste dobili korisnu osobnu podršku.