Vesna, 33

Nisam vodila računa o prehrani u prošlosti. Danas je to potpuno drugačije, nemam padove energije i umor tokm dana. Promjenila sasm sastav tijela. Hvala Slimmer.

Zvonimir, 35

Često sam jeo fast foof i čokoladu, uvođenjem zdravog doručka i izbalansirane prehrane počeo sam gubiti masno potkožno tkivo i danas se osjećm odlično.Imam puno više energije i bolji oporavak nakon sportskih aktivnosti. Hvala prijatelju Denisu koji me upoznao sa konceptom.

Tatjana, 24

Prije sam jela croasan i kavu za doručak i nisam ni bila svijesna da to nije dobro za mene. Danas su moje navike puno bolje. Hvala Slimmer.

Antonija, 30

Nikad nisam doručkovala, bila sam umorna i spavalo mi se popodne. Mrzila sam program gubitka težine. U slimmer sam uz pravilnu podršku totalno promjenila svoj način i kvalitetu života.

Što kažu o nama?

Osobni razvoj
Vodič za prehranu
Vodič za sport

100%

Podrška

Preuzmite program mršavljenja
nakon registracije!

Javite nam se

100%

Rezultat

Svako spominjanje kontrole težine odnosi se na Herbalife Nutrition Program kontrole težine, koji između ostaloga obuhvaća uravnoteženu prehranu, redovnu tjelesnu aktivnost, primjereni dnevni unos tekućine, po potrebi korištenje dodataka prehrani i primjereno odmaranje. Rezultati će se razlikovati od osobe do osobe.

Ovaj proizvod nije namijenjen za dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili sprječavanje ni jedne bolesti

Jeste li već razgovarali s nezavisnim herbalife članom?

myfit

Iskoristite prednosti neposrednog kontakta s Nezavisnim Herbalife Članom.

Ako ste već uspostavili kontakt s Nezavisnim Herbalife Članom, svakako ostanite u kontaktu kako biste dobili korisnu osobnu podršku.