Neka rezultati budu najbolja motivacija za početak vježbanja

U doba kada sve manje vremena provodimo u prirodi i nedovoljno se krećemo, promjene navika mogu predstavljati problem.  Glavne prepreke su najčešće brzi način života i nezdrava prehrana.

U većini slučajeva fotografije poznatih osoba koje su kroz trening i prehranu postigle savršene rezultate nisu dovoljna inspiracija i motivacija.

Ističemo nekoliko savjeta za potpune početnike u vježbanju i treninzima.

1. Pripremite se psihički – krenite s vizualizacijom konačnih rezultata i samog procesa postizanja istih. Zamislite sebe kako vježbate i tako stvorite „alternativno“ sjećanje.

2. Izradite održivi plan – izrada plana je pola posla, to već svi znaju. Izradom plana sprječavate izbjegavanje i odgađanje konkretnih treninga i rokova. Dobar plan neće nikada sprječavati svakodnevne obaveze i time ćete izbjeći situacije da odgađate treninge zbog iznenadnih događanja.

3. Pronađite partnera u treningu – pronalazak osobe ili grupe ljudi koja je ustrajna u svojim ciljevima jedna je od ključnih stvari za napredak. Ako ne vjerujete svojoj ustrajnosti, ovo je možda jedini način da se držite plana treninga kroz zajedničku motivaciju i ostvarite ciljeve.

4. Dajte si realno vrijeme za napredak – nemojte pogriješiti u startu i postaviti nerealni rok za ostvarenje željenog izgleda. Ako postavite previsoka očekivanja za premalo vremena, može se dogoditi da izgubite motivaciju i odustanete.

5. Prilagodite prehranu – napravite analizu tijela i zdravlja, prilagodite program prehrane tako da unosite pravilan broj nutritivnih vrijednosti, ali nikako nemojte šokirati tijelo oduzimanjem svega onoga što smatrate manje zdravim u kratkom roku.

Svaki početak je težak, ali bitno je vjerovati u sebe. Dobar plan i podrška jedan su od najbitnijih faktora za ostvarivanje rezultata.

Što kažu o nama?

100%

Podrška

Preuzmite program mršavljenja
nakon registracije!

Javite nam se

100%

Rezultat

Svako spominjanje kontrole težine odnosi se na Herbalife Nutrition Program kontrole težine, koji između ostaloga obuhvaća uravnoteženu prehranu, redovnu tjelesnu aktivnost, primjereni dnevni unos tekućine, po potrebi korištenje dodataka prehrani i primjereno odmaranje. Rezultati će se razlikovati od osobe do osobe.

Ovaj proizvod nije namijenjen za dijagnosticiranje, liječenje, izlječenje ili sprječavanje ni jedne bolesti

Jeste li već razgovarali s nezavisnim herbalife članom?

myfit

Iskoristite prednosti neposrednog kontakta s Nezavisnim Herbalife Članom.

Ako ste već uspostavili kontakt s Nezavisnim Herbalife Članom, svakako ostanite u kontaktu kako biste dobili korisnu osobnu podršku.